5 Aralık 2014 Cuma

4 Blogger 1 Ürün / Evinal Plasenta Özlü Göz Makyaj Temizleme Losyonu

Herkese Merhabalar,
4 Blogger 1 Ürün etkinliğimizin bugün ki konuğu; S&M Kozmetik'ten deneyip yorumlamamız için bizlere gönderilen "Evinal Plasenta Özlü Göz Makyaj Temizleme Losyonu" oldu. Kendilerine ürünler için ve yorumlarımıza değer verip etkinliğimize katkı sağladıkları için ayrıca teşekkür ederiz :)

Evinal Plasenta Özlü Göz Makyaj Temizleme Losyonu


Ürün menşei Rusya. 
Göz çevresini hassas temizlemeye yardımcı, alkol içermeyen doğal PH'a sahip losyon içerdiğini vaad ediyor. Lens kullanımına uygun olmasının yanında yorgun gözleri rahatlatıp ferahlatmaya yardımcı cildi koruyucu özelliğe sahip olması vaadler içerisinde.
Ürünün güzel, çiçeksi bir kokusu var.  Şişede yağlı bir yapısı varmış gibi kabarcıkları görünse de tam aksine su gibi hafif bir yapıya sahip. Göz çevrenize nemlendirme sağlayacak kadar az yağ barındırsa da ciltte yapış yapış göz çevrenizi tahriş edecek bir etki kesinlikle yaşatmıyor. Bir kaç dakika sonra cildinizde yumuşak bir histen başka bir kalıntı bırakmıyor. 


İlk kez Rusya menşeli bir ürün kullandığım için mi neden bilmiyorum ama tereddüt ettim. Ancak bu ürün beni göz makyajımı temizleme konusunda şaşırttı. Piyasadaki bir çok üründen daha hızlı bir şekilde hiç kalıntı bırakmadan göz makyajımı (Rimel de dahil) temizliyor. 
1 Hafta boyunca her akşam kullandım ve kirpiklerimde dökülme gözlemlemedim. Gözlerimde yanma veya alerjik bir reaksiyon göstermedi.
Tek eksi yanı göz içlerime kaçtığı zaman kısa süreli etrafı  buğulu görmem :/

Fiyat olarak piyasadaki göz temizleyicilerine göre yüksek görünse de, ürün içeriği, performansı ve etkisi değer kılıyor. S&M Kozmetik, özellikle Plasenta molekülleri üzerine bilimsel araştırmaları sonucunda kozmetik üzerine çalışmalar başlatıp, ürünlerinin sürekli kullanım ile plasentanın derinin derinliklerine nüfus ederek genç kalmayı sağlayacak ürünler üreten bir marka oluşturmuştur. Plasentanın etkilerinin detayları için BURAYA tıklayabilirsiniz.  Şuan da indirimde olan bu ürüne ve S&M Kozmetiğin diğer ürünlerine ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.
Sağlıklı ve genç görünüme ulaşmak için tercih edebileceğiniz Evinal ve Cosmedic Laboratory markalarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz S&M Kozmetik'in başka bir ürünü ilerleyen zamanlarda etkinliğimizle bloglarda yerini alacak :)

Etkinliğimiz de bu ürünü yorumlayan dğer blogger arkadaşlarımın yorumlarına ulaşmak için;

İlke'nin Blogu için Buraya,
 Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)