28 Ağustos 2014 Perşembe

Alışveriş #21

Herkese Merhabalar :)
Bu kez zorunlu ve ihtiyaç alışverişi ile karışınızdayım :) Zorunlu nasıl derseniz Avon üyeliğimin iptal olmaması için alışveriş yapmam gerekiyormuş. Ben de merak ettiğim ürünleri denemek için bir kaç kozmetik aldım.


Bu sıralar çok fazla pamuk tükettiğimden hesaplı, ince ve dikişli ürünleri tercih ediyorum. A101'de satılan lagirta markasını tercih ettim yine çünkü son aldığım Apaxların bazılarının dikişleri açıktı ve ince kalın orantısız kalınlıkları vardı. 1TL
Gliss'in en sevdiğim kokusuna sahip olan saç açıcı spreyine geri döndüm. İçlerinde en iyisi bu ve siyah olanı. 6-7 TL
Mendiva ise oldukça uygun fiyatlıydı ilk kez deneyeceğim. 
Bir de Colgate Optik White aldım 2 ürün 12-13TL civarında A101'lerde tavsiye ederim.

Avon Super Shock maskarasının Max olanını şu sıralar kullanıyorum ve çok memnunum bir de bu klasik olanı denemek istedim. 9TL 
Yeni çıkan True Color Bold rujlarından aldım ve yanında bronz stick 2 TL gibi bir fiyata sahipti ikisi toplam 14 civarında tutuyor. 
Avon'un yeni çıkardığı ve Bobi Brown'un bronz allığına benzeyen Luminous Aydınlatıcısını alana Lip Gloss 2 TL'ye geliyordu. Bu ikisini de kaptım ortalama 18 TL civarına denk geldi. 
Bu Kampanya yeni katologda bulunmaktadır. 
Avon A.T. saç serumunu özlemiştim 7TL 'ye görünce aldım. Saçıma parlaklık veren nadir ürünlerden.
Yanında A.T. Çanta boy taraf 1 TL'ye geliyordu.

 Hiç bir ürünü henüz denemedim ancak kısa zamanda yazılarını yazacağım :)
Okuduğunuz için teşekkürler sevgiyle kalın :)


ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ. 



İnstagram için Burayı (@misspoine)  Twitter için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

27 Ağustos 2014 Çarşamba

Avon Color Trend /Coral You Later

Herkese Merhabalar,
Bu postu konuk "olacağım" bir blog için yazmıştım ancak yayın tarihinden 4 gün öncesinde göndermeme rağmen yayınlanmadı ve 1 ayı geçti. Üzerine o blogda başka postlar girildiği için unutulduğunu düşündüğümden küçükte olsa emek verdiğim yazımın boşa gitmemesini istediğim için sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Avon Color Trend /Coral You Later
Avon'un ara sıra katologdan çıkarıp sonra yenileyip bizlere sunduğu  bu kalem rujlar bu kez mat formunda piyasaya sunuldu.




Ambalajı ne çok kalın ne çok ince bir kalem boylarında. Asansörlü ancak asansörü çok açtığınız zaman geri kapanmayan bir ambalaja sahip. Neden kapanmayan bir ambalaj yapmışlar ona anlam veremedim.



 Yumuşak bir yapıya sahip. Nerdeyse gelmeyecek kadar az, hafif bir kokusu var. 



 Ne yaparsam yapayım rengi tam olarak yansıtamadım ancak ikinci katta renk opaklaşıyor.
Tam bir mercan rengi. Birazda neon içerdiği için oldukça dikkat çekici. Tam olarak mat diyemeceğim. Sim vs. yok ancak biraz metalik bir yansıma var.




Sürümü kolay olan bu ürün 5-10 dakika sonra çizgilere doluyor. Kenarlarda toplanmaya başlıyor. 
Az bir miktar lip balm ile tek kat kullanımda daha uzun süre kalıcılık, daha az çizgilere dolma ve doğal bir renk sağlayabilirsiniz. 
Fiyatları 5-7 TL arasında olmalı. Gayet uygun. Bir de pembe rengini denemiştim. Canlı, biraz da neon içeren bir pembe. Bu tarz renkleri seviyorsanız bir deneyin derim ancak mükemmel kalıcılık beklemeyin.
Okuduğunuz için teşekkürler. Sevgiyle kalın :)

19 Ağustos 2014 Salı

Essence Ruj / All About Cupcake 53

Herkese Merhabalar!
Essence'in çok sevilen bir ruju ile karşınızdayım. Çok sevildiği kadar zor bulunan bir ürün. Özellikle Wetn Wild standının bile olmadığı Adana'da yaşıyorsanız. Koleksiyonlar ya geç gelir ya hiç gelmez.. Benimde gönlümden bu ruju almak geçiyordu ümitsizce bakarken bulduğuma çok sevindim doğrusu :)

Essence Ruj / All About Cupcake 53


Şepşeker pembe bir ambalaja sahip ancak bu ambalajlar çok kaliteli olmuyor. Çantanızın içinde kırılma çatlama olasılığı yüksek. Dikkatli olmakta fayda var. Rujumuzun rengi kabı ile neredeyse aynı renkte :)


Dudak balmları gibi opak olmayan hafif bir görüntü veriyor. 


Renk çok uçuk gibi görünsede dudak renginizi açmak yerine bir kaç kat sürdükten sonra doğal bir pembelik veriyor. Günlük kullanım için oldukça uygun bir ürün. İçerisinde sim, sedeflilik vs. barındırmıyor. 
Çok kat sürerseniz biraz da olsa çizgilerinize dolma yapabilir. Kesinlikle kalıcı değil sürekli yenilemeniz gereken bir ürün. Tatlı bir kokusu var. Biraz kokulu silgilere benzettim. Ayrıca Avon Color Trend lip balmın kokusuna da çok benziyor. Rahatsız edici bulmadım hatta çok sevdim.
En kötü yanı sıcaktan eriyor. Yazın sıkça kullanırım diye almış olsam da maalesef yanımda taşıyamıyorum.
Renk tatlı, doğal bitişli ancak ürün performansı çokta iyi değil. Fiyatı 7-8 TL civarında olduğu için alınabilir, denenebilir. 
Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın :)

İnstagram için Burayı (@misspoine),
 Twitter için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

11 Ağustos 2014 Pazartesi

4 Blogger 1 Ürün / Bebak Acı Badem Sütü Makyaj Temizleyicisi

Herkese Merhabalar!
4 blogger uzun vaadeli düşündüğümüz bir etkinlikle karşınızdayız. Bizler eş zamanlı olarak, bir ürün hakkında deneyim sahibi olup yazılarını hazırlayacağız. Farklı cilt tiplerinde, farklı zevklerde tek bir ürünün etkisinin nasıl olduğu, kimlerin memnun kaldığı kimlerin kalmadığı hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Umarım sizler için faydalı bir etkinlik olur. Benim için çok keyifli bir etkinlik oldu :) 

İlk tanıtacağımız ürün için Bebak Acı Badem Sütü Makyaj Temizleyicisini seçtik. Aslında bu ürün, severek takip ettiğim sevgili Kermit Alemlerde blogunun güzel sahibi Eda'nın bana gönderdiği supriz hediye paketinden çıkmıştı. Çok iyi bir blogger olmasının yanında kocaman da bir kalbi var, sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum kendisine :)

 Bebak Acı Badem Sütü 


Kullanışlı bir ambalaja sahip. Kapağı gayet sağlam ve bence küçük boylarını rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz :)
İçeriğindeki acı badem yağı ve özü sayesinde kışın soğuğundan yazın sıcağından cildi koruyup beslemeyi vaad ediyor. 

Makyajımı disk pamuğun üzerine döküp gözümde bi kaç dakika bekletip hafifçe sağa sola oynatarak çıkarıyorum. Üzerinden sadece bir kez Garnier ya da Bioderma ile geçiyorum. Bu nedenle yağlı bir his ya da yapış yapış bir sorunla karşışlaşmamış oluyorum. Zaten ürünün ağır bir yapısı yok. Yatmadan önce mutlaka yüzümü yıkarım. Sabah kalktığımda göz çevremde siyahlık olmuyor. Göz çevrem çok kuru ve unutmayın bu tarz nemlendirme etkisi olan ürünler kırışıklık oluşumunu erteler.  Sadece gözünüze uyguladığınız sürece bence üzerinde yazdığı gibi bütün cilt tiplerine uygun bir ürün. 
Hassas olan gözlerimi asla yakmadı. Göz içlerime kaçıp buğulu bir görüntü oluşturmadı. Şayet böyle olsaydı ürünü kullanamazdım. Zaten miyopum kör gibi oluyorum.
 Kokusuna gelince. Sevenleri de var sevmeyenleri de var. Ben bademin tuzsuz yani kavrulmamış halini çok severim. Kokusunu da çok severim. Bu ürünün kapağı en çok koklanmak için açılmıştır :) Oda parfümü falan da yapsalar süper olur.
İnternette ürün hakkında tüylenme yaptığına dair yorumlar vardı. Benim gibi sadece gözünüze kullanarak bu eksiye artıya dönüştürebilirsiniz. Ürün bitmek üzere ve kirpiklerimde belirginlik söz konusu. Çok fazla rimel kullanmaktan zayıf çıkan kirpiklerim daha kalın çıkmaya başladı. Hatta bu nedenle artık tek kat rimel sürüp dışarı çıkıyorum.

Aslında Eda bana bu ürünü göndermeseydi kesinlikle satın almazdım. Avon makyaj temizleme sütünde yaşadığım deneyim bütün temizleme sütlerine karşı ön yargı oluşturmuştu. 
Eda göndermişse vardır bir bildiği diyerek ilk denediğim ürün Bebak oldu. Garnier'in göz çevremde oluşturduğu tahrişi Buradaki yazımda anlatmıştım. Zaten temizlemesinden de pek memnun değildim. Bebak Acı Badem sütü resmen ilaç gibi geldi.

Tabii ki bittikçe alacağım. Hatta el kremini de deneyeceğim.

 İşte Bebak Acı Badem Sütü için benim canlarım hangi yorumları yapmışlar?
İlke'nin Blogu için Buraya,
Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
Arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim kocaman öperim :)

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın :)

6 Ağustos 2014 Çarşamba

The Balm - Balm Shelter Gloss / Pin-up Girl

Herkese Merhabalar!
Bugün The Balm koleksiyonuma kattığım yep yeni bir ürünle karşınızdayım. The Balm sevgimin nedeni; Türkiye'deki fiyatlarına göre ürünlerin kaliteli olması, hayvanlar üzerinde test yapmaması ve temiz içerikli olması. Test yapmayan markalar ilk tercihim ve Türkiye'de bu markalar ya çok pahalı oluyor ya da bulunmuyor. Şayet bu konuda hassassanız The Balm'ı gözüm kapalı tavsiye ederim. Daha önceki The Balm ürünlerim için Buraya, Buraya ve Buraya tıklayabilirsiniz. 

The Balm - Balm Shelter Gloss / Pin-up Girl 


Ürün ambalajı oldukça tatlı ve kapağı metal. Ürünü hem Gloss hem de allık olarak kullanabilirsiniz. Ürün spf 17 içeriyor.

 Klasik bir aplikatöre sahip ancak ürün bol gelmiyor fırçaya. Bir kaç kez içine daldırmak zorunda kalıyorsunuz fırçayı :)


Rengi tam olarak yakalayamıyorum sanırım gloss olduğu için. Kat kat sürmenize olanak sağlıyor. Fotoğraftakinden daha koyu bir renk sağlamanız mümkün. Mor alt ton içermiyor. Kırmızı alt tonlu. Çilek yemişsiniz gibi desem muhtemelen demek istediğimi anlayacaksınız. İçerisinde ışıltı yok.
Harika bir şekilde sabitlendiği için akma yapmıyor. Parıl parıl parıldamak yerine doğal bir ıslak görünüm kazandırıyor. Kesinlikle yapış yapış his bırakmıyor. Kenarlarda birikme söz konusu değil. Dudakları yumuşatıyor. Ağırlık yapmıyor.
Kalıcılığı bir gloss için oldukça iyi ancak saatlerce dudağınızda kalmasını beklemeyin. Kokusu şıpsevdi sakızları gibi çok hoş ancak koku sürdükten bi kaç dakika sonra kalmıyor. Koku hassasiyetiniz varsa korkmayın derim. Herhangi kimyasal ya da meyveli bir tadı yok. 


Allık olarak sonuç bu şekilde oldu. Hafif ıslak bir görünüme sahip olduğu için elmacık kemiklerinizde doğal bir yansıma sağlıyor. Günlük makyajlarınızda aydınlatıcı kullanmak zorunda kalmazsınız.

Gloss insanı değilim ancak bu ürün biterse üzülürüm çünkü rujlarımın üstüne ya da tek başına sürekli kullandığım için makyaj çantamın ayrılmayan bir parçası oldu. 
Fiyatı indirimde 12 TL civarındaydı. Yazın gloss kullanamıyorum diyorsanız bir de bu ürünü deneyin derim.
Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın :)

ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

İnstagram için Burayı (@misspoine)  Twitter için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

5 Ağustos 2014 Salı

Farmasi CC Krem

Herkese Merhabalar!
Hayatımda ilk kez CC krem deneyimimi iyi bir ürün ile yaptım. CC krem Renk Kontrolü anlamına gelmekte. Farmasi CC krem içerisinde çeşitli vitaminler, protein ve besleyici yağlar var. SPF25 ve kolajen içeriyor.


Ürün 50 ml. Az bir miktar tüm yüzüm için yeterli oluyor. Akışkan değil ancak hafif bir yapısı var.

Ürünü denemek istememdeki sebep; boncuk boncuk terlediğimde fondötenin beyaz beyaz kusmasıydı. Lekelerim var ve dışarı fondötensiz çıkamam. Bana renksiz ama renk eşitleyecek bir ürün gerekiyordu çünkü Garnier BB kremim de çok kalmıyordu cildimde.




Ürünü iyice yaydıktan sonra rengi yerine sizin ten renginiz ortaya çıkıyor. "Bu ne ya kapatmıyor renk vermiyor" diye düşünebilirsiniz. 2-3 dakika bekleyin. Cildinizdeki lekeler ve kızarıklıkların nasıl bir bütün halinde cilt tonunuza döndüğünü göreceksiniz. Tamamen koyu güneş lekelerimi kapattığını söylemem. Biraz kapatıcı takviyesine ihtiyaç duyuyorum elbet. Cilt rengimden daha açık veya daha koyu bir renk olmadığı için boynuma ürünü kullanma gereği duymuyorum. 



Solda cildimde ürün yok. Sağdaki görüntüde sadece Farmasi CC krem var.

 Terlediğimde ürün fondöten gibi kusmuyor ve silinmiyor. Ciltte emiliyor ve sabitleniyor. Oldukça kalıcı.
Sivilce yapmadı, kurutmadı veya yağlandırmadı. Altına nemlendirici kullanma gereği duymuyorum. CC krem nihayetinde ne gerek var. Üzerine her kullanmamda önlem olarak  matlaştırıcı ve sabitleyici pudradan çok çok hafif kullanıyorum. Yağlanma gözlemlemedim.
Ağırlık yapmıyor. Hiç bir şey sürmemişim gibi hissediyorum.
Burada bahsettiğim Garnier BB kremimdeki gibi pudralaşma gibi bir özelliği yok. İçerisinde ışıltı bulunmuyor ancak aydınlık bir görünüm kazandırıyor.
Bittikçe alacağım bir ürün oldu.
Fiyatı 36 TL ve sık sık indirime giriyor. Temmuz katologunda 18 TL idi ancak Ağustos katologunda 16TL sanırım.
Yakınlarıma da Agustos katologundan bir sürü sipariş aldım hepsinde CC krem de var :))

Okuduğunuz için teşekkürler. Siz de bu ürünü kullandıysanız yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler!


2 Ağustos 2014 Cumartesi

Gratis Alışverişi #20

Herkese Merhabalar!
Bayramın ilk günü Gratis indirimi uzatmış şansıma. Ben de bir kaç alışveriş daha yaptım. Bu bayram indiriminde daha önce aldıklarımı Burada yayınlamıştım. O yazımda Cindy Lou aydınlatıcıyı bulamadığımı söylemiştim ve sonunda buldum çok mutluyum :)

Gratis Bayram İndiriminde Alınanlar Vol2


The Balm Cindy Lou %50 indirimle 25TL'ye geldi. Uzun zamandır ürün almıyorum sanırım The Balm'a epey zam gelmiş doğrusu. Ancak bu kez kızmıyorum çünkü dolar kendini aştı gerçekten... Adamlar haklı yapacak bir şey yok.

Aslına bakarsanız, yakında bitenlerde göreceğiniz Signal White Now'dan memnun kalmamıştım. Ancak yine Signal aldım bu kez diş ipi ve ağız bakım suyundan esinlenilmiş bir ürün (5TL).  Colgatetten çok ama çok memnundum ancak İsrail malı sanıp almadım, ABD markasıymış. İkisi de aynı halt ama neyse. Eve geldikten sonra Farmasi diş macunu geldi aklıma ama ben sipariş verene, o ürün gelene kadar çok zaman geçerdi. Aranızda Farmasi Aleo Veralı misvaklı beyazlatıcı diş macununu kullanan var mı ?

Benri ıslak mendilleri Youtuber Buket'te görmüştüm. İhtiyacımda vardı aldım hemencecik :)
Seyahat kapları çok işime yaradı. Bu kapları farklı bir şekilde kullanıyorum yakında yazısını yazacağım. 1.5 TL.

 Görüntü biraz bayık kusura bakmayın. Akşam eve geldiğimde fotoğraflamıştım. Cindy Lou aydınlatıcının yazısı çok yakında :)

 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle musmutlu kalın <3


ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ. 


İnstagram için Burayı (@misspoine)  Twitter için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.