25 Eylül 2014 Perşembe

Avon SuperShock Max Maskara

Herkese Merhabalar!
Daha önce Avon'dan aldığım iki maskara kuru çıkınca ilk kez iade işlemi yapmıştım. Çok kuru yapılı ya da çok ıslak yapıda maskaraları sevmiyorum. Yine bir Avon paketimle Super Shock maskaralardan biri gelince bir kenara attım. Elimdeki maskaram bitince ümitsizce ambalajı açtığımda yine kuru bir yapı ile karşılaştım.
Avon SuperShock Max Maskara

Super Shock Maskaraların çeşitleri mevcut. Ben de ki yeşil ambalajlı Max olanı. Ben ambalaj rengini çok beğendim! Ağız kısmı biraz geniş, daha dar olsaydı keşke.



Fırçası plastik uçlu ve kalın. Ben kıl fırça sevmeyenelerdenim. Kirpikleri ayırma ve dolgunlaştırmada plastik uçluları daha iyi buluyorum.


Tek katta sonuç fotoğraftaki gibi. Tek tek ayrılan çok doğal kirpiklere sahip oldum! Sanki hiç rimel sürmemişim gibi ama kıvrık belirgin kirpiklerim ön plana çıkıverdi. 
İkinci kattaki sonuç bir harika oldu! Kirpiklerimi uzattı, kıvırdı ve dolgunluk verdi. Yapıştırmadı ve kesinlikle akma, dökülme, bulaşma sorunu yaşamadan güvenle alt kirpiklerime de uygulayabiliyorum.

Kuru yapısından bahsetmiştim. Bu kuru yapıya rağmen çok seveceğim bir sonuç aldım hayretler içerisindeyim.
Çok kat uygulandığında biraz da olsa uçlarda topaklanma yapabiliyor. Bereketli bir ürün, oldukça uzun vaadede kullandığımı söyleyebilirim.

Tekrar tekrar almak istediğim ürünlerden oldu. Geçen kampanyada ;Super Shock maskaraların klasik olanını aldım. Onu da deneyince yorumlayacağım.

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın!

İnstagram için Burayı (@misspoine)  Twitter için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

8 Eylül 2014 Pazartesi

4 Blogger 1 Ürün / Eklips Makyaj Süngeri

Herkese Merhabalar,
Bu kez etkinliğimizde tanıtacağımız ürün bir makyaj süngeri. Eminim bir çoğunuz denemiştir. Henüz denemeyenlerdenseniz, makyaja yeni başladıysanız ya da süngerlere karşı önyargınız varsa 4 bloggerdan makyaj süngeri hakkındaki deneyimleri okumak size yararlı olacaktır.

Eklips Makyaj Süngeri


Kullanışlı bir kutuda ürüne sahip olduğunuz için kutuyu ürünü muhafaza etmek için kullanabilirsiniz.


 Soldaki ürün benim defalarca kullandığım, sağdaki ise henüz hiç kullanılmamış olan yedek süngerim.
Ürünü her kullanmadan sonra yeniden kullanmak için sabunla daireler çizerek yıkıyorum. Şimdiye kadar pek çok yöntem denedim ancak zarar vermeden en iyi temizleyen "Sabun" Sadece şeklinde ufak yamulmalar olabiliyor :) Gördüğünüz gibi su ile iyice doyduktan sonra ürün şişiyor ve elinizle iyice sıkıyorsunuz. Kağıt bir peçeteye sarıp, bi kaç saniye fazla suyu çekmesi için bekliyorsunuz. Ve süngerimiz makyaja hazır! İlk kullanımda da aynı işlemi yapın ki boyasından arınsın daha hijyenik olsun. 


Alt kısmını fondöten, üst kısmını kapatıcı ya da krem/likit kontur işlemlerinizde uygulayabilirsiniz. Fırça ile uyguladığınız fondötenin kalıp gibi durmasını engellemek için sünger ile üzerinden geçebilirsiniz.
Sünger ile çok doğal sonuçlar elde ediyorum. Kimse cildimde fondöten olduğunu anlamıyor. Bazı zamanlarda cildim çok kuruyor ve kabuk görüntüyü engelleyen tek şey bu makyaj süngeri oluyor. Göz altlarıma kapatıcının birikmesini engelliyor. Yeteri kadar ürünün cildimde kalmasını sağlıyor.

Sünger fontöteni çok çekiyor ürün ziyan oluyor, gibi sorunlar okumuştum. Kullanım "öncesinde" yıkamamızın nedeni ürünün "Fondöten yerine suya doyması"dır. İyi yıkanmamış, kurumuş, az nemli süngerlerin fondöteni çekmesi normaldir. Buna dikkat ettiğim için fırçaya ne kadar ürün gerekiyorsa o kadar ürünü de sünger için kullanıyorum.

Fondötenin örtücülüğünü kısıtlıyor, gibi sorunlar da okudum. Maalesef kapatıcılığını alıyor çünkü bu sünger doğal sonuçlar için daha uygun. Yani günlük kullanımlarda.

BB krem CC krem gibi ürünler ya da çok likit ürünler için uygun olduğunu düşünmüyorum. CC ve BB kremlerin amacı fondöten ile aynı değil. Çok likit yani akışkan ürünler genel de çok fazla kapatıcılığa sahip olmadığından ciltte dağılımı daha az olacaktır.

Eklips ülkemizde olmayan Beauty Blender çakması olarak adlandırılsa da ben bunu kabul etmiyorum. Eğer öyle olsaydı makyaj fırçalarını ilk çıkaran marka hariç diğer fırçalarda çakma olurdu.
Beauty Blender denemedim ancak ülkemizde böylesi uygun fiyatlı çokta güzel iş gören bir ürün varken, yurtdışından getirdiğimiz bir süngere 50-70 TL gibi uçuk fiyatlar vermek istemiyorsanız 6-8TL civarındaki bu süngere Gratisler'den sahip olabilirsiniz.
 Eklips Sünger hakkında blogger arkadaşlarımın yorumlarını okumadan geçmeyin derim :) Emeklerinden dolayı arkadaşlarıma teşekkür ederim :)

İlke'nin Blogu için Buraya,
Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!

5 Eylül 2014 Cuma

Sohbet ve Çekiliş Sonucu :)

Herkese Merhabalar!
Öncelikle değerli takipçilerime, çekilişime katılan, üşenmeyip sosyal medyada, bloglarda paylaşan, beni yeni takip eden arkadaşlarımıza da koskocaman teşekkür ediyorum. Emekleriniz benim için çok değerli
Bugün blogger arkadaşım Bir Dilim Limon Blogunun güzel sahibi Merve ile görüştük. Çok dalgın olduğum için "Senin bu halini sevmedim" dedi. Ciddi anlamda kelimeleri bile tam söyleyemediğim oldu. Bir tuhaflık var ama "kafa gidik!" olduğu için adını koyamadım. Eve gelince fark ettim ki dün geceden beri çekiliş kontrolleriyle uğraşıp sabah erken kalkıp eve geri geldiğimde yeniden uğraşıp tekrar dışarı çıkmamın yan etkisiydi bu aslında :)
"Vay ben çekiliş yaptım vay ben hediye veriyorum" gibi tavırları olan biri değilim. Hepimiz hata yapabiliriz hepimiz insanız. Ancak; kapalı profil linki verenler, benim linkimi bana atanlar,  paylaşımını silenler, takipten çıkaranlar..Boş linklerinize rağmen gerçek hakkınız neyse yine de adınızı yazıyorum. Israrla her çekilişte aynı isimler buna devam ediyor.
Çekiliş blogları isterse 1 milyon takipçiye sahip olsun yine de listeye ek hakkını eklemiyorum.
Blogger olup da 0 izleyicisi olsa bile o kişiye ek hakkını veriyorum.
İnstagram'dan çekiliş için takip edenler var ekleyip silen ya da takip ettiğini söyleyip etmeyen. Teknoloji gelişti arkadaşlar Instrack programı ile hepsini görebiliyorum :)

Çekilişlere devam edeceğim yıkılmadım ayaktayım :P

Ve işte sonuç!


314 no ile ÖZGE CANLI KAZANAN OLDU !

Kazanan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Şimdiye kadar bütün kazanan arkadaşlara "kazandığına dair mail" attım ve yine öyle olacak. Bu nedenle 2 gün içerisinde mailime cevap gelmezse yeni bir kazanan belirleyeceğim. 
Yepyeni çekilişlerde görüşmek üzere kendinize cici bakın! Sevgiler!

4 Eylül 2014 Perşembe

Avon Luminous Aydınlatıcı / Bronzer

Herkese Merhabalar!
Uzun zamandır düzenli yazı yazmıyorum bunun nedeni muhtemelen sıcaklar ve evde pek durmuyor olmam. Düğünler nişanlar bitmek bilmiyor. Dün çekilişim kapandı ve akşam sonucu açıklayacağım gece de olabilir çünkü kontrolleri bitiremedim. Henüz arkadaşlarımın mimlerini de yazamadım, aklımda hepsi. Bu ürün şuan katologda indirimde ve yeni çıkan bir ürün olduğu için aldığımda merak edeni çoktu. Ben de hemen yazısını yazmak istedim.

Avon Luminous Aydınlatıcı / Bronzer

Avon'un değişmez sağlam ambalajlarına sahip. Aslında görüntü olarak daha şık bir ürün bekliyordum.


Renklerini ve dizaynını Bobbi Brown bronzerlarına benzettim. Açıktan koyuya doğru, ister bronzer ister aydınlatıcı isterseniz allık olarak kullanabileceğiniz bir ürün.
 

Swatchlarda gördüğünüz gibi renkler ve inanın bana pigmentasyon sıfır! Bu nedenle ünlü bir youtuber/blogger arkadaşımız far olarak kullanabilirsiniz dese de o iş zor işte! Nasıl böyle fütursuzca ürün yorumluyorlar anlamıyorum. Bu yanlış fikirler firmaya zarar verir en başta.


Hepsini karıştırdığınız zaman böyle bir görüntü ortaya çıkıyor. Swachın altında dağılmış halini görebilirsiniz.
 Ben pigmentli ve yumuşak bir ürün bekliyordum açıkcası. Pigmentli allık sevmeyenlerden olduğum için bu ürünü beğendim.


Göz makyajım için kusura bakmayın alerjik bir sorun yaşıyorum bu nedenle pütür pütür çıkmış. 
Sadece yanaklarıma uyguladım. Koyu olan renkleri allık açık olanları elmacık kemiklerime aydınlatıcı olarak uyguladım. Günlük olarak rahatlıkla kullanacağınız bir ürün. 

Çok kaliteli olduğunu söyleyemeyeceğim. 3 kullanım sonrası ürün daha da taşlaşmaya başladı bende.
Kalıcılığı da orta, gün içerisinde tazelemek zorundasınız.

Renk olarak çok beğendiğim, yanaklarıma doğal bir aydınlık veren hesaplı bir ürün oldu benim için. Bitmez ama bitse alır mıyım sanmıyorum :)

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın :)

1 Eylül 2014 Pazartesi

Bitenler #9

Herkese Merhabalar,
Yeni bir bitenler yazısı ve bu yazı tam yaza yakışır şekilde saç ürünleri ile dolu :)

Bu ay bitirdiğim ürünlerin pek azından memnun kaldım.

 Gliss Şampuan: Bu seriye bayılıyorum! Kalın telli saçlarınız varsa bir deneyin derim. İkinci şişemdeyim saç dökülmesi yaşıyorum ve şampuandan mı havadan mı emin değilim. Yazısı için BURAYI tıklayabilirsiniz
Elseve Saç Bakım Yağı: Bu ürün sürekli yedeklediğim her duş sonrası kullandığım bir ürün. Verdiği parlaklık, yumuşaklık ve kokusuna bayılıyorum. Yazısı için BURAYI tıklayabilirsiniz.
Elseve Komple Onarıcı Yapılandırıcı Saç Maskesi: Klasik saç ürünü kokusunu hiç sevmedim. Sıktı resmen. Kötü bir saç kreminden farklı etkisi yoktu. Elseve serilerini hiç sevmiyorum tek sevdiğim az önce bahsettiğim yağ.
HC Ovex Saç Maskesi: Bittiğine üzüldüğüm bir ürün. Keşke daha uygun fiyatlı olsaydı hemen alırdım. Yazısı için BURAYI tıklayabilirsiniz.
Signal White Now Diş Macunu: 4 kişi ile konuştum ve 4'ü dişlerim çürüdü dedi. Benim dişim kırıldı ve dolgumu bile delmeyi başardı bu ürün. 2 arkadaşıma da farklı doktorlar bu ürünün içeriğinde her zaman kullanılmaması gereken bir madde olduğu ve bu ürünü kullanmamaları gerektiğini söylemişler. Ben biraz geç öğrenmiş oldum..
Bioderma 'nın bu testerı ile bir şey anlayabileceğimizi düşünen firmaların kafasından istiyorum.

Essence Likit eyeliner: Bu suya dayanıklı olanıydı. Pul pul dökülüyor kötü bir yapısı var. Makyaja yeni başladıysanız fırçası size göre hiç değil. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yazısı için BURAYA tıklayınız.
Clinique High Impact Maskara: Kıl fırçası kirpiklerimi yapıştırır diye düşünmüştüm ancak tam tersi tek tek ayırdı. Uzunluk ve dolgunluk vermesi orta seviyede. İnanılmaz hafif bir yapısı var bence sırf bu nedenle parasını hak ediyor. Asla akma bulaşma yapmadığı için alt kirpik diplerime kullanıp bitirdim.
Flormar Smokey Eyes Karbon Black Göz Kalemi: Yedeklerimdeki açıldı. Sürümü çok kolay ve akma yapmıyor. Üstelik gerçekten simsiyah!
Elite Maskara: Kirpiklerimi yapıştırdı ancak alerjik reaksiyon göstermedi. Akmavs. yaşamadım.



Lagirta disk pamukları Apakslara göre kalın buluyorum. Ben ince pamuk seviyorum ancak son aldığım Apaksların dikişleri açıktı ve orantısız kalınlıkları vardı. Lagirta stokladım bende.
Organicum saç kreminden  3 tane bitirdim. Berbat bir ürün asla almam! Birazcık bile yumuşaklık vermedi. Ucuz ürünler de değiller. Bence almayın.
Propa saç kremi: Bu da fiyatına değmez bir işe yaramayan bir ürün.
Propa Propolis Krem: Rahatlatıcı kremlerini seviyorum bu markanın.
Propa Tea Tree Oil: Kaç tane bitirdim bilmiyorum bu numunelerden. Çam ağacı gibi koksanızda vücudumda yumaşcık bir hisse sebep oldu. yüzünüze de kullanabilirsiniz. Yağlı ciltlerde dengeleyici özelliğe sahipmiş. 
Vichy İdealia Serum: Gece ve gündüz kremi gerçekten çok güzel. Hafif ancak etkili bir yapısı var. Kokusunu da çok sevdim. Büyük boyunu elimdeki ürünler bitince alabilirim.