1 Nisan 2015 Çarşamba

4 Blogger 1 Ürün / Taze Spesiyal Sabun

Herkese Merhabalar,
Bugün el yapımı tapTAZE bir sabunla karşınızdayım. Etkinliğimizin yeni ürünü tazesabun.com'dan sizlere farklı cilt tiplerindeki etkilerinin nasıl olduğunu görmeniz için gönderilen sabunlarımız :)  Cildim çok kuru olduğu için bana gönderilen kendi cilt tipime göre olan Taze Spesiyal sabundu.

Taze Spesiyal Sabun





Ürün cici bir ambalajda gönderildi. Tamamen elde yapılmış olması bana çocukluğumu hatırlatsa da bu tarz sabunlar daha çok güven veriyor bana. Sanırım çok uzun zamandır sabuna uzak biri olarak bu değişik deneyim bana iyi geldi :)
 
 
Bendeki etkilerine geçmeden Taze Spesiyal nedir ne değildir özet geçmek istiyorum. İçeriğinde cildi nemlendiren bal akne oluşumunu da engellemekte ve yaşlanma etkilerine ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu olduğunu vaad etmekte. İçeriğinde soğuk sıkım zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, palm yağı, hint yağı, saf su, sodyum hidroksit ve bal bulunmakta.

Benim cildim tümden kuru. Özellikle kış aylarında duş sonrası gerilmeler beni çok rahatsız ettiğinden hemen kremlensem de tam olarak 'tam nemlendirme sağlayan' vücut losyonu keşfetmiş değilim. Kurutmayan duş jelleri de iyi temizlemiyor hissi uyandırdığından nemlendirme etkili vücut jeli türevlerine pek yaklaşmıyorum. Kış bitmeden ürünü deneme fırsatı bulduğuma çok sevindim. 

Ürünü vücuduma ve yüzüme uyguladım. Sonuç ise her ikisinde de gerilmenin daha az olmasına sebep oldu. İlk denememde, sabah kalktığımda sonucu görmek için özellikle  vücut losyonu ve yüz kremi kullanmadım. Çok fazla gerilme olan cildimde daha azdı ancak illaki nemlendirici takviyesine ihtiyaç duyuyorum doğal olarak. Sabah burun kenarlarımda hafiften yağlanma olmuştu. Bu beni rahatsız etmedi çünkü çok kuru cildi sağlıksız buluyorum ve yaşlanma etkisi olarak görüyorum. Cildimizin kendi yağına ihtiyacı var.
Ayrıca bu sabun gerçekten temizleme konusunda çok çok başarılı!
Her duştan sonra cildimin yumuşacık olması çok hoşuma gidiyor :) Sabunları olan ön yargımı kıran bu ürünü severek kullanıyorum. Sizlere de tavsiye ederim. Her cilt tipine göre içeriği değişen sabunlar mevcut ve bu büyük sabunlar sadece 8 TL :)

Ürünlere Taze Sabun'un web sitesinden ulaşabilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz. 
Siteyi ve ürünleri incelemek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Belki diğer blogger arkadaşlarımla cilt tipiniz uyuyor olabilir. Onların yorumlarını okumak için:

İlke'nin Blogu için Buraya,
 Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!