8 Temmuz 2016 Cuma

İnstagram satışı sahte satış bilgilendirme

Herkese Merhabalar,
İnstagram'da ayakkabifaresi adlı kullanıcıdan alışveriş yaptım. Şöyle ki; internette çok kişinin reklam yapmasıyla e hadi bir deneyelim diyerekten yaptığımız alışveriş sonucu sahte ürün (replika bile değil) faturasız şekilde kapıda ödeme ile geldi. ÖMER FARUK ÖKTEM tarafına geri dönüş yaptığımızda instagram hesabı ile engellendim. Değişimi kabul etmeyip iade istediğim için. İnstagram üzerinden bir kaç alışverişim olmuştu. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Şuan bayram tatilinden dolayı maaliyeye kayıt bırakmış olup kendilerini hafta içi tüketici mahkemesine giderek : sahte ürün satışı ve faturasız ürün gönderiminden dolayı şikayet edeceğim. Çok yazık ki ticaret ahlakından bir haber vergi ödememek için faturasız ürün satıp devleti ve tüketiciyi kandırarak insanların hakkını yiyen bu sahte firmaya itibar etmeyin.

8 yorum:

  1. maalesef bu sahteciler çoğaldı, artık güvenemiyorum kimseye, Bimer'e başvur canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maliyeye kayıt bıraktım canım bayram tatillerinden dolayı kayıt alıyorlar pazartesi dönüş yapacaklar. Parasında vs inde kesinlikle değiliz ama ne gerek var ki sahtekarlığa anlamıyorum..

      Sil
  2. Bunların 2 ürün göndermesiyle reklam yapan instabloggerlar sayesinde daha çok kişinin canı yanar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım valla ne oluyorsa bu instagram'da reklam alan yalan yorum yapan kişilerden. Bu darbeden sonra kendimizi Boyner'e attık bir kaç kişinin hatası bizi internet satışından soğuttu :/ Sadece o da değil ordan burdan fotograf bulup firmalara uydurukça diktirip buldukları fotografları yayınlayarak satış yapıyorlar kargoyu da adreslerini vermeden çalıştırdıkları için bulunamıyorlar da. Biz bir çöp dahi almayız artık netten ..

      Sil
  3. Teşekkür ederim bilgilendirme için dikkat edelim...

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun canım,inşallah hallolur

    YanıtlaSil
  5. Gecmis olsun bizde dikkatli olalim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)