10 Haziran 2016 Cuma

5 BLOGGER 1 ÜRÜN / LESOLEİL ŞAMPUAN-KURU VE BOYALI SAÇLAR

Herkese Merhabalar,
     Bugün etkinliğimizin konuğu Lesoleil. Aslında kapalı kalan, güneş görmeyen saçlar için piyasaya sürülmüş bir ürün olsa da saçları kapalı olmayan hanımların da kullandığı ve sosyal medyada memnun kalanlarında çoğunlukta olduğu şampuanı firma denememiz amacıyla bizlere gönderdi. Benim şampuanım saç cinsime uygun kuru ve boyalı saçlar için olanı.




     Lesoleil Şampuan 5 bitki+ 5 mineral içeriyor. Saçlarımızın güneş ışığına ve oksijene ihtiyacı olduğu düşünülerek baş örtüsü, bone, şapka vb. nedeniyle havasız kalan saçlarda; saç dökülmesi, kepek, kaşıntı gibi sorunlara sebep olması sonucu uzmanlar tarafından üretilmiş. İçeriğinde saç derisi temizleyen Biberiye, Saç köklerini besleyen Aleo Vera, Saç tellerini kalınlaştıran Bezelye, Yağ dengesini sağlayan Isırgan otu, Saç telini kuvvetlendiren Çörek Otu bitkileri bulunuyor. Ayrıca Nemm dengesini sağlayan Çinko, Saç köklerini güçlendiren Magnezyum, Saç rengini korumaya destek veren Bakır, Saç kaybını önleyen Silis ve Kan dolaşımını destekleyen Demir mineralleri bulunmakta. 
     İsviçre Danışmanlığında formüle edilmiş Lesoleil şampuan gereğinden fazla köpürmüyor ve saçı yıpratmıyor. Çünkü ürün Paraben, Paraffini, Sodium Lauril, Sülfat, Sodium Laureth içermiyor. 
     Tuz ve zararlı içeriklerden arındırılmış olmasından dolayı Brezilya fönü yaptıran kişilere de öneririm.


     Ürün geldiğinden bu yana kullandım ve bitirdim. Kalın telli, kuru saçlarım olduğu için çok fazla kabarma yaşadım. 45 dakika saçımı maşayla düzleştirdikten 20 dakika sonra çok ama çok fazla kabarıyordu. Bunu şampuana bağlıyorum çünkü kullandığım günden beri saçlarımı her düzleştirmeden sonra tutturmak zorunda kalıyorum. Eğer saçlarınız hacimsizse size öneririm bu konuda oldukça başarılı buldum :) 
     Saçlarımda aşırı kuruluktan kaynaklı kepek problemimin önüne geçmiş olsam da bu ürün bende kepek yaptı. Gerçekten ürün denemenin en kötü yanı bu. Her ürün risk. Mesela Bioblas saç dökülmemi durdurmayan ama azaltan bir ürün. Bir başka ürün denediğimde dökülmem artıyor. Buna Lesoleil de dahil. Siz de aynı problem yaşanacak değil ama dökülme probleminiz varsa bunu göz önünde bulundurmanız gerekir. Temizleme konusunda başarılı ve saçlarımı yumuşatan bir ürün ancak benim saç yapıma uygun değil. 
     Ürün hakkında daha fqzla bilgiye sahip olmak ve satın almak için Buraya tıklayabilirsiniz :) 
Etkinliğimizin değerli bloggerlarının yorumlarını okumak için;

İlke'nin Blogu için Buraya,
 Mehtap'ın Blogu için Buraya,
İlken'in Blogu için Buraya
Özlem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın